VSYAKOE

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » VSYAKOE » ФОРУМ СВОБОДНЫЙ » Женский » Секс шоп


Секс шоп

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Хто користується послугами секс шопів? Які любите?

0

2

Я зовсім недавно дивилася на покупку у них у магазині мастурбатор для чоловіків https://kupidon.toys/uk/seks-igrushki/v … turbatory/ і вам рекомендую звернутися до них. Мені прямий дуже сподобався цей магазин, у них представлений дуже великий асортимент продукції.

0

3

Клас, я вже глянула там варіантики . Дякую за таку рекомендацію, я вже там багато себе придивилась продукціі .

0

4

А де ви замовляєте презервативи? Хтось онлайн їх купляє зараз?

0

5

olegolegovich написал(а):

А де ви замовляєте презервативи? Хтось онлайн їх купляє зараз?

Я рекомендую презервативи купувати онлайн, це набагато комфортніше, та й вибір зазвичай онлайн набагато більше, ціни приємніші. Дуже раджу вам спробувати замовити презервативи у https://olo.net.ua// . Принаймні останнім часом я замовляю у них.

0

6

Мне тоже это интересно. Обязательно ознакомлюсь.

0

7

Зовсім недавно у них у секс шопі я вирішила чоловікові купити насадку на пеніс https://lovezone.ua/nasadki-i-kolca/nasadki-na-chlen/ і з тих пір ми активно юзаєм цей магазин, дуже нам сподобалася їх пропозиція і різноманітність секс товарів, є з чого вибрати і що купити.

0

8

Думаю що зараз багато людей користуються такими магазинами

0

9

Секс-шопи привертають різні категорії людей - від тих, хто хоче розширити сексуальний досвід, до тих, хто шукає засоби для збереження інтимного життя. Люблю експериментувати з віброяйцями через їхню унікальну стимуляцію. Недавно замовив у секс-шопі Amy віброяйце https://amy.com.ua/ua/intimnye-tovary/s … ibro-yajca . Враження від нього дуже позитивні. Якість матеріалів і функціональність на високому рівні, що робить його відмінним додатком до інтимного життя.

0


Вы здесь » VSYAKOE » ФОРУМ СВОБОДНЫЙ » Женский » Секс шоп